Към междурелигиозен диалог

Междурелигозното коопериране е ключът към световния мир

„Писмо от ада: Ленин и Сталин рекламират обединителната църква на муун“

ПИСМО ОТ АДА

ПОСЛАНИЯ НА ЛЕНИН И СТАЛИН РЕКЛАМИРАТ ЦЪРКВАТА НА МУУН

Американски и Московски вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят

новини от духовния свят рекламират църквата на муун

новини от духовния свят рекламират църквата на муун

Източник: Известия

„Писмо от ада: Ленин и Сталин рекламират обединителната църква на муун“ – под това заглавие бе публикувана статия в Московския вестник „Известия“ през 2002 година. Факта че Американски и Московски вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят не е случаен. В Известия бяха публикувани послания на Ленин и Сталин, вярвате или не, директно от Ада. Това идва като отклик на по-ранното публикуване на тези послания в цяла серия от вестници в Съединените Щати. Ню-Йорк Дейли Нюз, Бостън Хералд, Филаделфия Инкуайарър, Лос Андджеляс Таймс са само началото на списъка.

Комунистическите лидери въобще не звучат вдъхновени от там, както са звучали в земния си живот. Ленин например говори за, „неочаквани мъчения и агония“, които е изпитал в духовния свят в резултат от земните му грехове.

Мосвковския вестник уточнява, че не само комунистическите лидери, но и всички известни религиозни лидери са се събрали на конференция в духовния свят и след слушането на божието послание са провъзгласили лидерът на Обединителната Църква, преп. Сан Мьон Мун/муун, като новия Месия. Исус Христос специално е дал встъпитено обръщение на темата, което е било горещо приветствано от всички участници.

Исус, Мохамед, Конфуции, Буда, Мартин Лутер са всред имената които „Известия“ споменава.

„Може да се чудите дали тази конференция въобще се е състояла,“ заключава статията. „Най-вероятно това наистина е станало, защото според правилата на Американските вестници, те печатат само правилно представени факти, които могат да бъдат потвърдени.“

Публициста на Ню Йорк Дейли Нюз заявява, че вестникът не е имал резерви към статията. Ричард Ривес, директор на рекламния департамент на „Сейнт Питърсбърг Нюз“ във Флорида, изяви изключителното си възхищение от статията. Той увери, че ако статията с нещо им се е сторила извратена те не биха я отпечатали. От НюЙорк Таймс пък заявиха, че фактите в статията изглеждат достоверни, но в също0то време тя ще нарани мнозина поради което тене са я отпечатали. Те уточниха, че имат в предвид Ислямистки Фундаменталисти, които биха се засегнали, че не Мохамед, а Исус е дал встъпителното обръщение на конференцията в отвъдното. „Навярно“, статията продължава, „дори демократичните Американци биха се обидили, че Мун е избран за Месия просто с три възгласа „Ура“, вместо със свободно и тайно гласуване.“

Мислим, че за Западните хора не е лесно да вярват в тези събития, „но изглежда, че не е така“, според автора. Дори Роналд Рейган, който страда от болестта алхаймър, след прочитането на статията си възвърнал паметта и възкликнал, както в миналото, „Вярвай, но потвърди!“

Вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят
Нашите не-приятели презервативите: Троянския кон на СПИН
Презервативите не са безопасни
Фактори за хомосексуалното психическо отклонение
Методът на Силва: Разяснение на Принципа

Свържете се с нас за повече информация:

Посолство на Мира
Ул. Г. Бенковски 25, София
Тел: 02/ 983 2148
worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. Отдадена на образование на характера, семейните ценности, проекти за диалог и помирение между културите, расите, и религиите.

Filed under: Духовни преживявания, , , , , , , ,

One Response

  1. peace2your каза:

    БУДА от духовния свят: Шокиращо послание

    Будисти четат директни послания на Буда от Духовния свят с изумителен призив. Свидетелства и на други Светци от духовния свят

    Този материал бе публикуван във множество вестници на САЩ. Той включва свидетелствата на Буда и негови най-приближени последователи от духовния свят, които шокират с невероятния си призив.

    Настоящото е един комплексен документ. Той е произведен на семинар в духовния свят за лидерите на петте велики религии. В тази статия са включени малки части от свидетелствата на Буда и негови последователи от духовния свят, както и представители на Хиндуизма. Пълния матерял обаче, включва свидетелства за Истинските родители, писмо от Бог, послания от Ада на 4 комунистически лидери, и резолюция написана и приета от представители на петте основни религии на човечеството.

    Документа е публикуван от Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение по цяла Америка и в 40 страни по света. Наша отговорност е да позволим цялото човечество да знае за дейността на Бог в нашата епоха чрез тази прокламация.

    Будизъм

    Буда: 120 най-отявлени Будисти сега обещават заено с мен, да допринасят за напредъка на движението за мир което ще води човечеството в ново направление. Ние обещаваме да следваме Бог като Истинки родител на човечеството, и преп. Сан Мьон Мун, и да изучим Обединителния принцип и Обединителна Мисъл. (2001 ।12।20)

    Преп. Сарипута (Един от десетте най-велики последователи на Буда): Ние 12 представители на Будизма, които дълбоко уважаваме добродетелите в учението на Буда, обещаваме да отдадем себе си на ученията на Преп. Мун така както нашия учител, Буда, ни призовава тук в духовния свят.

    Преп. Махакассапа (Който е систематизирал вярванията на Буда): Аз мисля че Обединителния принцип и Обединителна мисъл са велики учения, не само за Будистите, но за цялото човечество.

    Това послание има значим практически както и духовен принос. То е обединително послание, отнасящо се към всички вери като едно глобално семейство. Като такова неговата цел е да привлече всички мъже и жени към единствения Свят Бог и помогне за установяването на световен мир. Мира не ще дойде единствено чрез политическо и икономическо развитие, колкото и важни да са те. Фундамента за мир е общата вяра в Бог и практиката на истинска родителска, съпружеска и семейна любов

Вашият коментар

Междурелигиозния диалог

Диалога между религиите е ключа към разрешаване на световните конфликти.

Папски съвет за междурелигиозен диалог
Междурелигиозен съвет в ООН
Глобален Фестивал за Мир

Вашингтон Таймс

Washinton Times
Знаете ли, че чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Муун обръща силите в идеологическата Студена война.

Марксизма - Ленинизма
Масовите убийства на Комунизма
Кой и как унищожи Комунизма

Истината Днес: Популярните статии 2008 – 2009

Надденоминационна Федерация за Мир